Chris Montgomery Smg Tvepind4 Unsplash

Online faciliteren van vergaderingen en workshops

29 June, 2020

Online faciliteren van vergaderingen en workshops wordt steevast een onderdeel van het nieuwe normaal. Het daagt ons opnieuw uit om kritisch stil te staan bij de vraag: is hiervoor een vergadering nodig of kunnen we dit via een ander kanaal ? En daarnaast: moet dit een live vergadering zijn of een online meeting ? Wat kunnen we synchroon doen en wat asynchroon ?

5 interactietips bij online faciliteren
Online vergaderen is voor de meeste teams een nieuwe realiteit. Een van de uitdagingen in live vergaderingen is om mensen actief te betrekken. Dit geldt des te meer in een online context. Lees hier 5 tips die interactie stimuleren bij het online faciliteren van vergaderingen en workshops.

Blended traject online faciliteren van vergaderingen en workshops
Op 18 november organiseert Intensio een leertraject online faciliteren. Het traject omvat o.m. 2 webinars, digitale leertools, individuele skypecoaching en heel wat naslagdocumentatie. Via dit filmpje verneem je meer over het leertraject. Voor meer info over het traject, klik hier.

Gratis webinar
Op 6 juli organiseert Intensio een gratis webinar faciliteren van groepen. Voor meer info en inschrijving klik hier

Basistraining faciliteren van groepen
Een volledige blended basistraining faciliteren van groepen start op 27 augustus. In deze training ligt het accent op groepsdynamiek en participatieve tools en werkvormen. Voor meer info over het traject, klik hier.