Evenement

Blended training faciliteren van groepen voor professionals

Dagen
3
Datum
25/11
-
13/01
Prijs
€ 950

In heel wat organisaties worden workshops opgezet bv. in het kader van verandering, verbetering, besluitvorming, preventie… Deze workshops worden meer en meer begeleid door interne professionals.

In deze blended training leer je hoe je groepsdynamiek en weerstand kan reguleren met het oog op een vlot en constructief groepsproces. En welke methodieken je kan inzetten om tot creatieve en gedragen resultaten te komen.

Doelgroep

Interne facilitatoren/procesbegeleiders, change managers, projectleiders, HR business partners, interne consultants, …

Programma-inhoud

De deelnemers krijgen een stevig onderbouwd kader over wat procesbegeleiding precies inhoudt, welke rollen een facilitator opneemt, en hoe hij kan omgaan met groepsdynamiek (interacties, weerstand, moeilijk gedrag,…). Daarnaast gaan we vooral praktisch aan de slag met oefeningen en eigen cases van de deelnemers. Op die manier leren deelnemers heel wat facilitatietools en -methodieken kennen en krijgen ze inzicht in hun eigen stijl als facilitator/procesbegeleider.

Methodiek

De training is opgevat als een blended leertraject met een digitaal luik met e-learning (ca. 1 dag) en een interactieve live training (1 dag).

Het digitale luik omvat 2 webinars, digitale leertools (lectuur, weblinks, filmpjes, zelfreflectie, uitwisseling, ...). Tijdens de live training gaan we interactief aan de slag met facilitatiemethodieken en tools .

In het blended traject is veel ruimte voor zelfreflectie en ervaringsuitwisseling, individuele feedback en creatieve oefeningen met vertaling naar concrete acties.

Intensio neemt alle voorzorgsmaatregelen om de dag live training COVID-proof te laten verlopen.

Praktisch

De online momenten (2 webinars) van het digitale luik gaan door op wo 25 november en wo 9 december, telkens van 09u00 tot 10u30. Daarnaast omvat het digitale luik een aantal digitale leermodules en -tools.

De live training gaat door op wo 13 januari van 9u tot 17u te Gent.

De totaalprijs voor het blended leertraject bedraagt 950 euro (excl. BTW). Deze prijs omvat:

- twee interactieve webinars
- twee inhoudelijke PPT's met live video
- uitgebreide syllabus faciliteren van groepen
- een mix van digitale leertools (filmpjes, weblinks, checklists)
- een jaar gratis toegang tot de website facilitatietools.be met bijbehorende app.
- catering

Info en inschrijving: mailen naar [email protected] of bellen naar Johan Snellinckx – INTENSIO (gsm 0486 28 99 54)

Dag 1 - 25 nov. 2020
09:00 - 11:00
Dag 2 - 9 dec. 2020
09:00 - 11:00
Dag 3 - 13 jan. 2021
09:00 - 17:00